Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, μερικές σταγόνες νερού στο ουίσκι βοηθούν να αποκαλύψει τα λεπτά αρώματα του.

Θα αναρωτιέστε γιατί κάποιος να τροποποιήσει το DNA μιας ζύμης για να παράγει δηλητήριο οχιάς... Η απάντηση είναι για να φτιάξει ένα αντιπηκτικό φάρμακο.

Πρόκειται για μία καινοτόμα συσκευή που βασίζεται στον μαγνητισμό για να απομακρύνει παθογόνους μικροοργανισμούς από την κυκλοφορία  του αίματος.

Είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα φρούτα όλων! Είναι νόστιμη, χορταστική και μάλιστα οι άγουρες με τις ώριμες έχουν διαφορετική θρεπτική αξία.